Päivä 2

Niinhän siinä sitten kävi, että eilisen päivän 30 km tuotti rakon vasempaan päkiään. Pistän tämän osin tuon lonkan syyksi, kun viime kesänä ei sitten paljain jaloin arvannut oikein lähteä kävelemään ja jalkapohjia vahvistamaan. Tänä vuonna kevät jäi liki välistä 😣 No, sen kanssa pärjään, miten pärjään, ja matka jatkuu.

Sattuneesta syystä tämän päivän matka jäi reiluun kymmeneen kilsaan, märkiä metsäteitä pitkin oli aika paljon kulkeminen. Niitä etanoita riitti, semmoisia kymmensenttisiä, varmaan satoja oli tiellä tällä välillä. Maalaismaisemaakin oli riittävästi, muutama lehmä katseli uteliaana, kun yksinäinen vaeltaja laahusti ohi 🥰 Oli niin tuttuja lehmäntuoksuja, että…

Tämän päivän päätepiste on Mölln. Mieluusti olisin kulkenut pidemmällekin, mutta kirkosta sain leiman, ja samalla oli pitkät jutut kirkosta ja niiden uruista, joissa on hyvin vanhoja pillejä mukana. Niitä kuulemma tulee soittamaan urkureita ulkomaita myöten. Kirkon vieressä oli sitten myös mainio kahvila, jossa nautin mitä mainioimman lounaan.

Retkeilymajan aamiaisnäkymä

Muutamissa taloissa on perinteinen olkikatto

Opasteita on myös maalattu puihin 🙂

Haukkapariskunta (?) retkellä

Jaakobintien simpukkatunnus vanhassa maalauksessa

Lounas, tuhti sellainen 😋

Sisäkuva lounaspaikasta, oli mieleen

Linkki päivän videoon löytyy tästä (niin, jos joku ei ole huomannut, nämä ovat hyvin improvisoituja, koettakaa pärjätä 👍):

Päivä 2
https://youtu.be/1mvjgKy3e6I

Jätä kommentti